КАПИТАЛ
ЕСТЕЙТ

+359 889 904410 +359 893 675544 ОБАДИ НИ СЕ

Продава промишлена сграда в село Невестино, общ.Карнобат

Референтен код: B-20021357
гр. Карнобат, с. Невестино
42 000 €
  • Цена за m² 35 €/m²
  • Площ 1184m²
  • Тип имот Бизнес Имоти
  • Подтип имот Промишлени помещения
  • Етаж Етаж 4 от 4
  • Изложение Север/Юг
  • В близост до
    • Селски район

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА! Предлагаме на Вашето внимание за покупка административна сграда с фурна и баня със ЗП (застроена площ) 296 кв.м., разположена в УПИ (урегулиран поземлен имот) в село Невестино, община Карнобат, област Бургас, състояща се от:

сутерен със ЗП 296 кв.м., състоящ се от баня, пералня, съблекалня, складови помещения и два килера; първи етаж със ЗП 296 кв.м., състоящ се от фурна, работно помещение, пекарна, стая за втасване на хляба, сервизно помещение, складово помещение, стая за персонала и търговско помещение; втори етаж със ЗП 296 кв.м., състоящ се от девет броя канцеларии и две сервизни помещения; тавански етаж със ЗП 296 кв.м., състоящ се от девет броя спални помещения, баня, тоалетна, умивалня и коридор.

Разгърната застроена площ (РЗП) на имота съставлява 1 184 кв.м. В цената е включен и поземлен имот с площ 600 (шестстотин) кв.м.

При покупка на имота купувачът заплаща такса за професионалната услуга на брокера.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. При нужда ще Ви съдействаме бързо да получите кредит за покупка на имота при най-изгодните условия!

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.

ЕКСТРИ/УДОБСТВА

  • Тухла

ЗА КОНТАКТИ

Капитал Естейт Брокер